Loopbaancoach voor bedrijven

Als bedrijf wil je dat werknemers tevreden zijn en het naar hun zin hebben. Maar wat als dit in de praktijk niet altijd het geval is? De juiste begeleiding door een loopbaancoach kan uitkomst bieden, zodat er minder verzuim ontstaat en mensen met plezier naar het werk gaan.

Als loopbaancoach voor bedrijven zorg ik dat:

  • De juiste mensen op de juiste plek zitten;
  • Werknemers zich gehoord én gewaardeerd voelen;
  • Mensen zich kunnen ontwikkelen en daardoor beter presteren;
  • Outplacementtrajecten ingezet worden op de juiste manier;
  • TMA-analyses ingezet kunnen worden om talenten te ontdekken.

Blije werknemers presteren beter én zijn minder vaak ziek

Blije werknemers voelen zich meer gewaardeerd en leveren betere resultaten. Werknemers die zich gehoord én gewaardeerd voelen zijn ook nog eens sneller geneigd om een stapje extra te zetten. Daarnaast zijn ze minder vaak ziek omdat ze op de juiste plek zitten.

Door werknemers de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen, zorg je ervoor dat mensen gemotiveerd blijven en daardoor betere prestaties leveren. Bedrijven die investeren in het werkgeluk van werknemers worden ook nog eens positief beoordeeld door de buitenwereld. Beeld maar eens in: mensen willen graag bij zo’n bedrijf komen werken, want ze weten dat er ruimte is voor ontwikkeling en groei!

Zet een loopbaancoach in voor jouw bedrijf

Als loopbaancoach voor bedrijven bied ik begeleiding aan werknemers én werkgevers. Samen bespreken we wat de verbeterpunten zijn. Indien nodig kan ik outplacementtrajecten opzetten en begeleiden. Ook als er een te hoge ontevredenheid of ziekteverzuim is, kan een loopbaancoach uitkomst bieden.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

T Grachtje Over 141, Hoorn
+31 6 365 12 702

Omdat ik, Simone van der Werf, ben aangesloten bij de NOLOC – branche vereniging van loopbaan professionals – zijn de NOLOC Algemene Voorwaarden & Gedragscode ook van toepassing op mijn diensten. 

ALGEMENE VOORWAARDEN en GEDRAGSCODE NOLOC

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 39086404