Over Simone van der Werf

loopbaancoach in Hoorn en omgeving

Veel banen heb ik gehad door de jaren heen. Het waren niet allemaal mijn ideale banen, maar waar ik wel op lette was: plezier in mijn werk en de kans om te ontwikkelen. Uiteindelijk kwam ik in een bedrijf terecht waar ik kon doorgroeien.

Toch begon mijn eigen loopbaan al toen ik 24 jaar was. Als alleenstaande moeder werkte ik parttime en ontving ik daarnaast een bijstandsuitkering. Ik was echter dankbaar voor dit ‘vangnet’, want ik kon mijzelf verder ontwikkelen naast het moeder zijn. Toen ik voor slechts honderd gulden meer kon werken, was ik dan ook blij om uit de bijstand te zijn. Dit was vrijheid voor mij….

Talenten ontdekken

Als jong meisje was ik al goed met mensen. Ik stond dan ook regelmatig met mijn vader op de markt. Omdat ik gemakkelijk aansluiting vind met anderen, voel ik meestal vrij snel waar het in de kern om draait. Dit komt in mijn werk als loopbaancoach altijd goed van pas. Talenten ontdekken en tot de kern komen; ik houd ervan!

Een collega zei ooit: “Simone vindt haar weg prima door het doen”. Als ik nu terugkijk realiseer ik me dat ze gelijk had. Mijn weg naar werkgeluk was niet altijd makkelijk. Ook ik had te maken met pieken en dalen, maar het heeft me wel gebracht waar ik nu ben.

Dat gun ik jou net zo!


Zelf de regie nemen

Soms zit je zo vast of ga je op de automatische piloot door. Want uiteindelijk moet er toch gewerkt worden. Toch zijn daar die stemmetjes die aangeven dat je misschien niet op je plek zit of toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Het is nooit te laat om zelf de regie te nemen en op zoek te gaan naar wat jij echt wil.

Werken met plezier is heel belangrijk voor mij. Het is dan ook mijn passie om te zorgen dat de mensen die ik begeleid, ook met plezier naar hun werk gaan. Ik luister met oprechte interesse naar jouw verhaal. Om de coaching af te sluiten met inzicht in jouw talenten en zo te ontdekken waar jij écht blij van wordt, geeft mij een voldaan gevoel.


Typisch Simone

  • Ik houd van wandelen, vooral door de duinen, bossen en over het strand van Texel;
  • In mijn coaching combineer ik het zakelijke met het intuïtieve en werk ik altijd resultaatgericht;
  • Wellicht herken je mij in gezelschap aan mijn aanstekelijke lach;
  • Soms stel ik lastige vragen, maar ik luister altijd oprecht, zo komen we samen tot de kern;
  • Reizen is een grote passie van mij, ik geniet ervan om mensen te leren kennen.
T Grachtje Over 141, Hoorn
+31 6 365 12 702

Omdat ik, Simone van der Werf, ben aangesloten bij de NOLOC – branche vereniging van loopbaan professionals – zijn de NOLOC Algemene Voorwaarden & Gedragscode ook van toepassing op mijn diensten. 

ALGEMENE VOORWAARDEN en GEDRAGSCODE NOLOC

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 39086404